rockstar

Üdvözöllek az oldalamon a nevem Álarcoshölgy 22 éves vagyok és Amszterdamban élek, virágkötészetben dolgozom még terveim szerint 3 évig. Bővebben a szerkesztő modulban olvashatsz rólam. A Kérj kritikát itt képre kattintva pedig kritikát kérhetsz :)

BelépésFőoldal; Szerkesztő; Cikkek; Elkészült Kritikák; Vendégkönyv

#Blog #Gyorsblog #Külföld #Hollandia #Webkritika #Motiváció #Videó #Érdekesség #Cikk #Személyes #Álarcoshölgy #Rólam #

 

 
Cserék és Kedvencek

× Eve × Lola × Lore × Fiola × Orhiq × Isabelle × Cyanide × Blackwoodoo ×

Kedvenc oldalaim <3

Loreblog; Shanablog; Ninaa; Fotóblog;

 

 
Indulás: 2017-04-06
 

 

 

 

Welcome to my Brutal Wonderland

#5. Forgasd bennem a kést.

2017.04.27. 17:38, Alarcosholgy

Kevés olyan dolog van ami kikészít, de ha a macskámról vagy a kutyámról van szó, az kegyetlen. Adott a tény, hogy van egy hercegnőm Melanie bal oldalon látható fehér cicus. Na ő egy, olyan cicus aki senkinek sem állt meg, senkitől nem fogadott el semmit csak tőlem és én voltam az atyaúristen. 2016. Szeptember első hetében jöttem ki Hollandiába és aggódtam, hogy mi lesz vele, de három hét alatt megszokta páromat, ami annyira nem is zavart, mert ha én nem vagyok ő legyen neki. Most már lassan mindenkihez így áll, páromnak van egy lánya az előző kapcsolatából és néha eljön hozzánk, most is ott van és kemény 1 hét után megtudta fogni az én Melaniemat. Ez most nektek gyerekes hisztinek tűnhet, de nekem egy világot összeromboló szar érzés, hogy az én csodaszépségem, már máshoz is úgy áll, mint szinte hozzám. 

Úgy érzem minden tönkremegy míg én kint vagyok... minden amit otthon keservesen felépítettem és miért? 

A rohadt pénz miatt, azért.  A kutyám kb 6-7 éves lesz mire hazaköltözök és kemény 2-3 évem marad vele, holott világéletemben rá vágytam rengeteget éheztem azért, hogy megvehessem és csak két évet lehettem vele. A ciculim is 5-6 éves lesz és akkorra már régen utálni fog, mert mit lát?? A gazdi hazajön 4 havonta két hétre majd megint elhúz a faszba. Azt meg nem is akarom tudni, hogy a párkapcsolatommal mi lesz mire haza megyek, fizetem a közös hiteleket jelenleg, de félek, hogy mire vége az egésznek párom talál valakit és elhagy a faszba és akkor nekem nincs semmim és 3 év elment az életemből a semmire Hollandiában. Depis vagyok és elegem van az egészből. 

Még nincs hozzászólás.
 

Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    &#9835; Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! &#9835; ZL Hungary &#9835; ZL Magyarország &#9835;    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!